Tarieven (consulten zijn vrijgesteld van BTW)

 
Lactatiekundig consult (huisbezoek)
Het tarief voor een consult van een uur bedraagt €90,00, exclusief reiskosten á €0,20 per kilometer. Als de reistijd meer dan 20 minuten bedraagt (enkele reis) dan overleg ik een reistijdvergoeding met je. Een telefonisch vervolgconsult of tijdelijk WhatsApp contact is hierbij inbegrepen.
 
Lactatiekundig consult bij mij thuis (De Sperwer 23 te Almelo):
Het tarief voor een consult van een uur bedraagt €75,00. Een telefonisch vervolgconsult of tijdelijk WhatsApp contact is hierbij inbegrepen.
 
Kolfgesprek
Een kolfgesprek duurt maximaal 30 minuten en kost €30,00.
 
Weegconsult
Een weegconsult duurt maximaal 45 minuten en kost €50,00.
 
Telefonisch consult
Het tarief bedraagt €10,00 per 10 minuten, zonder een maximum aan tijd.
 
E-mail consult
Het tarief bedraagt €20,00 voor een consult per e-mail.
 
Het begeleidingspakket
Dit gehele pakket kost €200,00. Voor meer informatie zie lactatiekundig consulten.
 
Betaling:

Alle consulten worden door middel van een betaalverzoek of mobiel pinapparaat afgerekend. De factuur wordt via de mail toegestuurd. De factuur wordt via de mail toegestuurd.

 
Vergoeding door de zorgverzekering
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de lactatiekundige zorg geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. De lactatiekundige dient aangesloten te zijn bij de NVL. Ik adviseer je om bij je zorgverzekering te informeren of vanuit het aanvullend pakket een vergoedingsregeling voor de lactatiekundige zorg is opgenomen. https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/lactatiekundige
Soms vergoedt de zorgverzekeraar alleen een consult als je wordt verwezen door een: huisarts, verloskundige of het consultatiebureau.