Kolfgesprek en testen van kolven (€30,00)

Ben je op zoek naar een geschikte kolf, lijkt 'kolven' je een gedoe of weet je niet hoe dit in jouw situatie het beste te combineren is met bijvoorbeeld een baan? Dan is een kolfgesprek misschien iets voor jou. De kosten voor een kolfgesprek zijn €30,00. Het gesprek duurt ongeveer een half uur.

Als je op deze vragen een antwoord op maat wilt krijgen, neem dan contact op om een afspraak te plannen. We kunnen samen de keuzes bespreken die je hebt op het gebied van kolven. Ter plekke kun je de kolven bekijken en horen. Twijfel je over de kolf en wil je deze zelf eerst testen? Dat kan ook tijdens dit gesprek.

Neem een flesje mee, zodat je de melk die je tijdens het testen afkolft mee naar huis kan nemen. Het kolft het prettigst, als je niet vlak voor die tijd een voeding hebt gehad. Schrijf gerust je vragen op, zodat die tijdens het gesprek aan bod komen.

Vanaf een week of 4 tot 6 na de bevalling raad ik aan om te gaan oefenen met het drinken uit de fles. Als er een specifieke reden is, kan dit eerder maar hoeft niet.