Lactatiekundige consulten

 
Telefonisch consult
Voor een korte vraag die geen observaties van de moeder en/of baby vereist, is een telefonisch consult mogelijk. Tijdens het gesprek zullen we gezamenlijk inschatten of het advies telefonisch worden gegeven of een afspraak/ huisbezoek toch noodzakelijk is.
 
E-mail consult
Vragen waarbij geen observaties van de moeder en/of baby noodzakelijk zijn, kunnen soms via de mail beantwoord worden. (bijvoorbeeld vragen over medicatie en borstvoeding)
 
Een huisbezoek of consult bij mij thuis
Bij problemen bij het geven van borstvoeding is een 'live consult' aan huis vaak het nuttigst. Het beste is het om een bezoek te plannen zodat er een voeding geobserveerd kan worden. Een consult duurt gemiddeld een uur. Een consult bestaat uit het bespreken van de periode tot nu toe, beoordeling van mondanatomie/borsten en een voeding. Ik laat een steekwoordenverslag achter met daarin informatie en advies en stuur vaak nog informatie per mail. Het contact over het vervolg is afhankelijk van het probleem maar bestaat uit contact per app/sms of wanneer nodig telefonisch.
 
Weegconsult
Wil weten of je baby voldoende drinkt en goed groeit? Tijdens een weegconsult wegen we gezamenlijk je kindje en kun je natuurlijk vragen stellen. Een weegconsult duurt maximaal 45 minuten.
 
Het begeleidingspakket
Wil je zeker zijn van uitgebreide begeleiding, kies dan voor dit pakket.
  • een prenataal consult (op De Sperwer 23)
  • een consult in de kraamweek
  • een kolfgesprek (enkele weken voor of na de bevalling op De Sperwer 23)
  • exclusief reiskosten